Kafein %3 Arginine %5 Estradiol losyon kullanım sonucum resimli

• Konuyu başlatan lastmorn
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 3K
  • Cevap 40

Kafein %3 Arginine %5 Estradiol losyon kullanım sonucum resimli

1
[QUOTE="haydi, post: 885, member: 10"] Evet var tabi olmaz mı kimisi eczacı arkadaşı kimisi İnternet üzerinden alıyor [/QUOTE] Onu biliyorum hocam belki ilerleyen zamanda ihtiyacımız olduğunda kendi temin ettiği yerden bize de yardım edebilir mi diye sordum
40 6
1
[QUOTE="lastmorn, post: 1555, member: 4"] Sormuştun nerden aldığını aliexpress'ten almış arkadaşım fotosunu attı aldığı kafein bitkisel quarana [ATTACH type="full" alt="IMG_20210919_153349.jpg"]855[/ATTACH] [/QUOTE] Bizim aldıklarımiz beyaz renk bunun farkı nedir
M

mustafaa

Üye
Evet var tabi olmaz mı kimisi eczacı arkadaşı kimisi İnternet üzerinden alıyor
Onu biliyorum hocam belki ilerleyen zamanda ihtiyacımız olduğunda kendi temin ettiği yerden bize de yardım edebilir mi diye sordum

L

lastmorn

Üye
Kafein losyon kalp çarpıntısı yapıyor son zamanlarda fark ettim kullanan arkadaşlar sizlerdede yapıyorsa bilgi verin

M

mustafaa

Üye
Psikolojik olabilir mi ? Yada tedavinizde sanırım başka losyonlar da var onlardan biri de yapıyor olabilir mi bende bir hafta içinde kafeine baslicam da biraz tırstım çarpıntı yapıyorsa :)

L

lastmorn

Üye
Proscar yapacağını sanmam 2 yıl oral kullandım, arginin sporcular felan kullanıyor böyle bir yan etkisini hiç duymadım, kafeine devam ediyorum çarpıntılar devam etcekmi zamanla anlayacam

M

mustafaa

Üye
Umarım kafeinle alakalı bir durum değildir

L

lastmorn

Üye
Az önce kafein arginine losyon sürerken fark ettim tüylerde kararmalar gördüm gibi işe yararsa çok iyi olacak

M

mustafaa

Üye
Az önce kafein arginine losyon sürerken fark ettim tüylerde kararmalar gördüm gibi işe yararsa çok iyi olacak
Bu doğruysa süper bir haber , umarım hepsi kararıp saç teli olur

L

lastmorn

Üye
Kaç gram kafeine ne kadar fiyat ödediniz bizlerin temin etme şansı var mıdır

Sormuştun nerden aldığını aliexpress'ten almış arkadaşım fotosunu attı aldığı kafein bitkisel quarana
IMG_20210919_153349.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
22
Çevrim içi ziyaretçiler
25
Toplam ziyaretçi
47

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt