C
Cardozo
Üye
Şakaklara uyguladınız mı orada işe yarıyor mu losyon?
Evet önlerede kullanıyorum genel bir sıklaşma var diyebilirim şakak kısımlarında da gelişme varŞakaklara uyguladınız mı orada işe yarıyor mu losyon?
Hazırladığınız losyonu video çekme durumu veya kolayca bir anlatım nasıl hazırlanır yapabilirmisiniz? kullanmak bende denemek istiyoreumArkadaşlar 4.5 aylık kafein losyon kullanım sonucum sanki gelişmeler var gibi gözüküyor tedavide son 1 aydır estradiol losyon kullanmaya başladım sizin yorumlarınız nedir kapanma varmı
Ekli dosyayı görüntüle 1067
Hazırladığınız losyonu video çekme durumu veya kolayca bir anlatım nasıl hazırlanır yapabilirmisiniz? kullanmak bende denemek istiyoreum
Hocam son durumunuz nasıl oldu kullanıyor musunuzHayır hiç yan etki yaşamadım
Kullanıyorum vertex açıklığı azaldı önler biraz sıklaştı resim ekleyecem ilerdeHocam son durumunuz nasıl oldu kullanıyor musunuz
Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.