Kafein %3 Arginine %5 Estradiol losyon kullanım sonucum resimli

• Konuyu başlatan lastmorn
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 3K
  • Cevap 40

Kafein %3 Arginine %5 Estradiol losyon kullanım sonucum resimli

1
Şakaklara uyguladınız mı orada işe yarıyor mu losyon?
40 6
1
Redditte bir kişi saç dökülmesini önleyip saçlarını yeniden çıkardığını yazmış kullandığı etken madde Povidon-iyot bu bir tür mantar önleyici antiseptik bir madde. Hairlostalk forumunda da kullananlar var. Açıklamada şunları yazmış, providon-iyot kafa derisi enfeksiyonları önleyerek sterilize edecek ve sebum yağını engelleyip inflamasyonu azaltarak foliküllerde biriken DHT fazlalığını azaltabileceği için kafa derisi mikrobiyomu üzerinde olumlu etkisi olduğu ancak en önemlisi, potasyum kanallarını açarak hareket ederek minoksidil etkisini artıran ve iyileşme süresine yardımcı olabilecek potasyum iyot içermesidir.
C

Cardozo

Üye
Şakaklara uyguladınız mı orada işe yarıyor mu losyon?

L

lastmorn

Üye
rooney43

rooney43

Üye
H
Arkadaşlar 4.5 aylık kafein losyon kullanım sonucum sanki gelişmeler var gibi gözüküyor tedavide son 1 aydır estradiol losyon kullanmaya başladım sizin yorumlarınız nedir kapanma varmı
Ekli dosyayı görüntüle 1067
Hazırladığınız losyonu video çekme durumu veya kolayca bir anlatım nasıl hazırlanır yapabilirmisiniz? kullanmak bende denemek istiyoreum

L

lastmorn

Üye
Hazırladığınız losyonu video çekme durumu veya kolayca bir anlatım nasıl hazırlanır yapabilirmisiniz? kullanmak bende denemek istiyoreum

Bende bu konudaki tarife göre hazırladım

L

lastmorn

Üye
Bugün çekildiğim yeni resmi ekledim gelişmeler var sizce nasıl

Öncesi

IMG_20211026_142528.jpg

Sonrası
IMG_20220113_211353.jpg

Son düzenleme:
L

Lion

Üye
Hocam saçlarınız neredeyse kapanmış losyondan yan etki yaşadınız mı hiç?

L

lastmorn

Üye
Hayır hiç yan etki yaşamadım

L

lastmorn

Üye
L

Lemos

Üye
Redditte bir kişi saç dökülmesini önleyip saçlarını yeniden çıkardığını yazmış kullandığı etken madde Povidon-iyot bu bir tür mantar önleyici antiseptik bir madde. Hairlostalk forumunda da kullananlar var.

Açıklamada şunları yazmış, providon-iyot kafa derisi enfeksiyonları önleyerek sterilize edecek ve sebum yağını engelleyip inflamasyonu azaltarak foliküllerde biriken DHT fazlalığını azaltabileceği için kafa derisi mikrobiyomu üzerinde olumlu etkisi olduğu ancak en önemlisi, potasyum kanallarını açarak hareket ederek minoksidil etkisini artıran ve iyileşme süresine yardımcı olabilecek potasyum iyot içermesidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
16
Çevrim içi ziyaretçiler
21
Toplam ziyaretçi
37
Robots
35

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt