L
lastmorn
Üye
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Beyaz kafeinin 2 türlüsü var biri sentetik diğeri kimyasal aldığınız yere sorun hangi teknikle üretilmiş
Hangisi iyidir bilginiz var mıBeyaz kafeinin 2 türlüsü var biri sentetik diğeri kimyasal aldığınız yere sorun hangi teknikle üretilmiş
Kafein losyonu arginine estradiol olacak şekilde kullanıyorum şuan için memnunumSon durumunuz nasıl var mı etkisi
Hocam Merhaba tesadüfen denk geldim çok ciddi bir artış var benceArkadaşlar 4.5 aylık kafein losyon kullanım sonucum sanki gelişmeler var gibi gözüküyor tedavide son 1 aydır estradiol losyon kullanmaya başladım sizin yorumlarınız nedir kapanma varmı
Ekli dosyayı görüntüle 1067
İki buçuk ay kafein ve arginine losyon kullandım son bir aydır estradiol losyon ekledim son 10 gündür proscar kullanıyorum hazırlanışını tarife göre yaptım.Hocam son aylarda gördüğüm en iyi sonuç diyebilirim 4.5 ayda böyle bir etki yaptıysa 1 yıllık sonuç ne olur bilemem neler kullandığınızı ve nasıl hazırladığınızı yazabilirmisiniz.
Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.