Mega Hair Trans Saç Ekimi Yorumları Sonuçları

• Konuyu başlatan Saçekimibilgisi
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 1K
  • Cevap 26

Mega Hair Trans Saç Ekimi Yorumları Sonuçları

1
Ekilen kökler atrofi olmuştur yada yeterli sayıda ekilmemiştir. Şansız ekimlerde gördüğüm kadarıyla greftin açılan kanala hangi derinlikte ekileceği, köklerin dışarda bekleme süresi, var olan saçlara dikkat edilip edilmemesi gibi bir çok etken kötü sonuçlar doğurabiliyor.
26 6
1
[QUOTE="MHT, post: 6128, member: 490"] Beşinciyide eklediler. "Şikayetvar"a bi gözatmanız yeterli bu firmanın ismini yazın göreceksiniz. [/QUOTE] Neler var dimi? Ben olsam sizin gibi hastaların para iadesi yapar yardımcı olurum direk boşuna müşteri kaybediyorlar
A

Alahan

Üye
Ekilen kökler atrofi olmuştur yada yeterli sayıda ekilmemiştir. Şansız ekimlerde gördüğüm kadarıyla greftin açılan kanala hangi derinlikte ekileceği, köklerin dışarda bekleme süresi, var olan saçlara dikkat edilip edilmemesi gibi bir çok etken kötü sonuçlar doğurabiliyor.

A

Alcapone

Üye
saç ekim firması için kötü bir durum olmuş, saç ekim firmaları bu şekilde dönüşleri red etmemeli çözüm odaklı olmalı

M

MHT

Üye
Bunlarda meslek ahlakı sıfır maalesef. Çözüm üretserlerdi bu kadar zarar görmeyeceklerdi. Ben kendi adıma her yerde yaşadığım sıkıntıyı anlatmaya yazmaya devam edeceğim. Ben yandım başkaları yanmasın.

M

MHT

Üye
"Şikayetvar"a bir bakın. Son üç haftadır dört tane sözde şikayet yazıldı bu merkez için. Komik bir durum ama Şikayetvar ı bile reklam amaçlı kullanmayı başardılar. Neymiş saç ekiminden çooook memnunmuşlar ama otel, yemek transferdenmiş şikayetleri. Arkasından şikayeti kaldırıp; beş yıldız ve övgüler. İnsanları resmen aptal yerine koyuyorlar. Yersen tabiki.

L

Leonardo

Üye
şu bahsettiğiniz durum bile şaşırtıcı

M

MHT

Üye
Dostum zamanın varsa bi gözat şikayetvar a. Dört tane şikayet hepsi çözülmüş problemleri sonra beş yıldız ve övgüler.

Alperen

Alperen

Üye
Dostum zamanın varsa bi gözat şikayetvar a. Dört tane şikayet hepsi çözülmüş problemleri sonra beş yıldız ve övgüler.
Şimdi aklıma ne geldi google arama sonuçlarında problem çözen sıkıntıları gideren firma olarak gözükebilir, bu dehşet bir sahtekarlık değil mi?

revivo

revivo

Üye
Afedersiniz ama yuh yani dediğiniz gibiyse acaba gerçekten problemleri çözdüler mi?

M

MHT

Üye
Afedersiniz ama yuh yani dediğiniz gibiyse acaba gerçekten problemleri çözdüler mi?
Beşinciyide eklediler. "Şikayetvar"a bi gözatmanız yeterli bu firmanın ismini yazın göreceksiniz.

D

Düzgün

Üye
Beşinciyide eklediler. "Şikayetvar"a bi gözatmanız yeterli bu firmanın ismini yazın göreceksiniz.
Neler var dimi? Ben olsam sizin gibi hastaların para iadesi yapar yardımcı olurum direk boşuna müşteri kaybediyorlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
38
Çevrim içi ziyaretçiler
57
Toplam ziyaretçi
95
Robots
57

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt