Soru Yaşım 24 saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum

• Konuyu başlatan Kratses
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 70
  • Cevap 5

Yaşım 24 saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum

1
Merhabalar, saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum, ancak çok aktif bir hayatım olduğu için traşsız saç ekimi benim için daha uygun gibi görünüyor. Bu yöntem hakkında deneyimleriniz ya da tavsiyeleriniz var mı? Ayrıca İstanbul’da yaptırmayı planlıyorum. Bildiğiniz güvenilir merkezler varsa önerilerinizi bekliyorum. Bunun dışında, sizce saç dökülmemi minoxidil gibi tedavilerle toparlama şansım var mı, yoksa saç ekimi benim için daha kalıcı bir çözüm mü olur? Şimdiden herkese teşekkür ederim. [ATTACH type="full"]2821[/ATTACH]
5 6
1
[QUOTE="Tuğrul, post: 10575, member: 721"] Dr. Kinyas Düşünmez hocaya yaptır ön saç çizgi için [/QUOTE] Dr. Kinyas saç ekimi fotoğralarını internette facebookta görüyorum gayet iyi sonuçları var kendisi mi yapıyor yoksa ekibi mi var ?
K

Kratses

Üye
Merhabalar, saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum, ancak çok aktif bir hayatım olduğu için traşsız saç ekimi benim için daha uygun gibi görünüyor. Bu yöntem hakkında deneyimleriniz ya da tavsiyeleriniz var mı? Ayrıca İstanbul’da yaptırmayı planlıyorum. Bildiğiniz güvenilir merkezler varsa önerilerinizi bekliyorum.

Bunun dışında, sizce saç dökülmemi minoxidil gibi tedavilerle toparlama şansım var mı, yoksa saç ekimi benim için daha kalıcı bir çözüm mü olur?

Şimdiden herkese teşekkür ederim.

25 yaşındayım saçlarım dökülüyor, üstü açılmaya başladı.jpg

M

Mirsace

Üye
Frontal çizgi için ekim yapılabilir her iki taraf yanlar çok öne çekilemez biraz öne çekilebilir ekim yerini çok iyi seçmen lazım istediğin gibi olmazsa sıkıntı yaşarsın.

K

Kratses

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şahin Çelik hocayı düşünüyorum ön çizgi bozulması kötü görüntü oluşturuyor tahminen ne kadar greft gider

S

Scorpion

Üye
Bence ekimi gerek yok ön çizgi herkeste yaşa bağlı geriliyor saç yapın bu şekildedir

T

Tuğrul

Üye
Dr. Kinyas Düşünmez hocaya yaptır ön saç çizgi için

B

badi23

Üye
Dr. Kinyas Düşünmez hocaya yaptır ön saç çizgi için
Dr. Kinyas saç ekimi fotoğralarını internette facebookta görüyorum gayet iyi sonuçları var kendisi mi yapıyor yoksa ekibi mi var ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
10
Toplam ziyaretçi
10

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt