Soru Yaş 28 Saçım ekime uygun mu?

• Konuyu başlatan Wires
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 150
  • Cevap 1

Yaş 28 Saçım ekime uygun mu?

1
Merhaba, 28 yaşındayım ve İzmir'de yaşıyorum. Saç dökülmem 22 yaşlarımda şakakların üst kısmından başladı ve son 2 yılda hızla arttı. Şu anda tepe kısmımda tamamen kafa derim gözüküyor. Ailede genetik dökülme problemi olan birçok kişi var, bu yüzden dökülmenin genetik olduğunu biliyorum. Şu ana kadar herhangi bir ilaç veya tedavi kullanmadım, sadece son 1-2 yıldır sarımsaklı ve keratinli şampuanlar denedim, ama etkili olmadılar. Saç ekimi sonrası tamamen doğal ve sağlıklı bir görünüm beklemiyorum, ancak açıklıkların biraz kapanmasını ve daha iyi bir görünüm elde etmeyi umuyorum. Saç ekimi için uygun olup olmadığımı merak ediyorum ve ortalama kaç greft ekim yapılması gerektiğini öğrenmek istiyorum. Bu konuda önerilerinizi ve görüşlerinizi alabilir miyim?
1 6
1
Ekime uygun olduğunuzu düşünüyorum. Ama ekim merkezini iyi seçin. Donör alanınız kısıtlı çok güzel planlama yapılması gerekiyor
W

Wires

Üye
Merhaba, 28 yaşındayım ve İzmir'de yaşıyorum. Saç dökülmem 22 yaşlarımda şakakların üst kısmından başladı ve son 2 yılda hızla arttı. Şu anda tepe kısmımda tamamen kafa derim gözüküyor. Ailede genetik dökülme problemi olan birçok kişi var, bu yüzden dökülmenin genetik olduğunu biliyorum. Şu ana kadar herhangi bir ilaç veya tedavi kullanmadım, sadece son 1-2 yıldır sarımsaklı ve keratinli şampuanlar denedim, ama etkili olmadılar.

Saç ekimi sonrası tamamen doğal ve sağlıklı bir görünüm beklemiyorum, ancak açıklıkların biraz kapanmasını ve daha iyi bir görünüm elde etmeyi umuyorum. Saç ekimi için uygun olup olmadığımı merak ediyorum ve ortalama kaç greft ekim yapılması gerektiğini öğrenmek istiyorum. Bu konuda önerilerinizi ve görüşlerinizi alabilir miyim?

C

Chrisis

Üye
Ekime uygun olduğunuzu düşünüyorum. Ama ekim merkezini iyi seçin. Donör alanınız kısıtlı çok güzel planlama yapılması gerekiyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
16
Çevrim içi ziyaretçiler
22
Toplam ziyaretçi
38
Robots
34

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt