Sıklaştırma saç ekimi nasıl olur?

• Konuyu başlatan Sac1
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 160
  • Cevap 2

Sıklaştırma saç ekimi nasıl olur?

1
2. Kez saç Ekim sıkılaştırma için donörüm yeterli olur mu??? 4 ay önce 3600 greft Safir Fue ekim yaptırmıştım. Daha sonra 2. Bir Sıklaştırma Ekimi yaptırsam bu donör bölgem yeterli olur mu acaba?? [ATTACH type="full"]2537[/ATTACH]
2 6
1
Tepe bölgeniz için erken olduğunu düşünüyorum, ön bölgeniz güzel ekim gerçekleşti ise sizi her açıdan ön bölgeniz idare edecektir.
S

Sac1

Üye
2. Kez saç Ekim sıkılaştırma için donörüm yeterli olur mu??? 4 ay önce 3600 greft Safir Fue ekim yaptırmıştım.
Daha sonra 2. Bir Sıklaştırma Ekimi yaptırsam bu donör bölgem yeterli olur mu acaba??
1000111383.jpg

Barlas

Barlas

Üye
Merhaba geçmiş olsun, yeni bir saç saç ekimi yaptırmışsınız, ilk saç ekiminiz ön bölgeye mi oldu? ön bölgesini görebilme imkanı nolursa daha sağlikli ve iyi bir yönlendirme yapabiliriz. Tepe bölgesi vermez denilen bölge için bazı teknik ve incelikler var onlara dikkat ediniz. Saç ekimi vertex bölgesi yapanların sonuçlarını gözden geçirelim.

Timur

Timur

Üye
Tepe bölgeniz için erken olduğunu düşünüyorum, ön bölgeniz güzel ekim gerçekleşti ise sizi her açıdan ön bölgeniz idare edecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
5
Toplam ziyaretçi
5
Robots
18

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt