Sawpoo şampuan kullananlar yorumları nelerdir?

• Konuyu başlatan Gökmen
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 145
  • Cevap 1

Sawpoo şampuan kullananlar yorumları nelerdir?

1
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda saç dökülmesi ve saç bakımı için birçok ürün denedim ve şimdi Sawpoo şampuanını denemeyi düşünüyorum. Ancak, ürünü satın almadan önce gerçek kullanıcı deneyimlerini öğrenmek istiyorum. Sawpoo şampuanı kullananlar, tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz? - Saç dökülmesini durdurdu mu? - Saçlarınızda herhangi bir değişiklik fark ettiniz mi? - Yan etkiler veya olumsuz deneyimler yaşadınız mı? - Uzun vadeli kullanımlarda sonuçlar nasıl oldu? Tüm yorumlarınız ve geri bildirimleriniz benim için çok değerli. Şimdiden teşekkür ederim.
1 6
1
Normal bir şampuan saç dökülmesini önlediğini düşünmüyorum sadece kepeklenmeyi önledi yağlanma devam ediyor.
G

Gökmen

Üye
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda saç dökülmesi ve saç bakımı için birçok ürün denedim ve şimdi Sawpoo şampuanını denemeyi düşünüyorum. Ancak, ürünü satın almadan önce gerçek kullanıcı deneyimlerini öğrenmek istiyorum. Sawpoo şampuanı kullananlar, tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?

- Saç dökülmesini durdurdu mu?
- Saçlarınızda herhangi bir değişiklik fark ettiniz mi?
- Yan etkiler veya olumsuz deneyimler yaşadınız mı?
- Uzun vadeli kullanımlarda sonuçlar nasıl oldu?

Tüm yorumlarınız ve geri bildirimleriniz benim için çok değerli. Şimdiden teşekkür ederim.

T

tyler

Üye
Normal bir şampuan saç dökülmesini önlediğini düşünmüyorum sadece kepeklenmeyi önledi yağlanma devam ediyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
38
Çevrim içi ziyaretçiler
57
Toplam ziyaretçi
95
Robots
58

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt