Saçımındoktoru sitesinden geliyorum

• Konuyu başlatan nickyok
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 1K
  • Cevap 5

Saçımındoktoru sitesinden geliyorum

1
Merhaba arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi saçımın doktoru miracle forumunda uzunca bir süre takılıyordum saç dökülmesi konusunda bir çok bilgi yorumlar var ancak lsoyon yapımı konusunda aradığımı bulamadım soru sordum cevap veren yok. Bi tane losyon kullanılıyor içeriğini kimse bilmiyor soruyorum işe yarıyor mu diye kullanmaya devam ediyorum diyorlar son resimlere baktım pek bi etkisi yok gibi. Saç dökülmesi için bir arkadaş bana buranın linkini gönderdi losyon yapımı ve alternatif ilaçların hazırlanmasında ilgili bir çok bilgi var. Kimse anti androjen, kafein, setipiprant losyon nasıl yapılır bilgi vermiyor anlamadım bu durumu acaba kimse yardımcı mı olmak istemiyor bilemedim. Burdan bir arkadaş saç konusunda bana çok yardımcı oldu, losyon malzemelerini bulamadığım ve zamanım olmadığı için bana ücretsiz gönderdi. Diğer sitelerde de hep soru var ancak finasterid, dutasterid kullanımı hep aynı şeyler yeni bilgiler felan artık yok. O forumlardan ayrılmamın sebebi forumun yeni bilgilerin paylaşılmaması. Bu forumda sadece saç ekimi konularının gündemde olmayıp tedaviye öncelik verilmesi güzel bir şey. Bende saç için losyonlar kullanıyorum artı doğal yollarla bişeyler yapmaya çalışıyorum var olan saçımı tutmak için doğal yolların olduğunu düşünüyorum. Oral yolla ilaç kullanmadığım için çünkü kan tahlili yaptırdığımda karaciğer enzimlerin yüksek çıktı ilaç kullanmayı bıraktım. Forumdan bir arkadaş bana toz kafein gönderdi topikal olarak kullanıyorum ve doğal yöntemler ile saçları koruyorum. Buradan tavsiyelerinizi bekliyorum.
5 6
1
[QUOTE="Keleşo, post: 4754, member: 417"] Ben de yıllardır o forumdayim mesajın yarısını miracle övecen ancak yayinlasinlar Miracle de her yıl kesin çözümü buldum yazıyor ortada bir şey yok ,yabancı forumlarda bulduğu çorba şeklindeki losyonları benim formulum diye millete satiyor. seti ru boş ürünler. [/QUOTE] Siz kullandınız mı miracle, setipiprant yada cellagance losyonu orda olanlar memnun gibi yorumlar okumuştum
N

nickyok

Üye
Merhaba arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi saçımın doktoru miracle forumunda uzunca bir süre takılıyordum saç dökülmesi konusunda bir çok bilgi yorumlar var ancak lsoyon yapımı konusunda aradığımı bulamadım soru sordum cevap veren yok. Bi tane losyon kullanılıyor içeriğini kimse bilmiyor soruyorum işe yarıyor mu diye kullanmaya devam ediyorum diyorlar son resimlere baktım pek bi etkisi yok gibi.

Saç dökülmesi için bir arkadaş bana buranın linkini gönderdi losyon yapımı ve alternatif ilaçların hazırlanmasında ilgili bir çok bilgi var. Kimse anti androjen, kafein, setipiprant losyon nasıl yapılır bilgi vermiyor anlamadım bu durumu acaba kimse yardımcı mı olmak istemiyor bilemedim.

Burdan bir arkadaş saç konusunda bana çok yardımcı oldu, losyon malzemelerini bulamadığım ve zamanım olmadığı için bana ücretsiz gönderdi. Diğer sitelerde de hep soru var ancak finasterid, dutasterid kullanımı hep aynı şeyler yeni bilgiler felan artık yok. O forumlardan ayrılmamın sebebi forumun yeni bilgilerin paylaşılmaması. Bu forumda sadece saç ekimi konularının gündemde olmayıp tedaviye öncelik verilmesi güzel bir şey.

Bende saç için losyonlar kullanıyorum artı doğal yollarla bişeyler yapmaya çalışıyorum var olan saçımı tutmak için doğal yolların olduğunu düşünüyorum.

Oral yolla ilaç kullanmadığım için çünkü kan tahlili yaptırdığımda karaciğer enzimlerin yüksek çıktı ilaç kullanmayı bıraktım. Forumdan bir arkadaş bana toz kafein gönderdi topikal olarak kullanıyorum ve doğal yöntemler ile saçları koruyorum.

Buradan tavsiyelerinizi bekliyorum.

C

Chrisis

Üye
hayırlısı olsun hocam foruma hoş geldiniz umarım forumda aradığınızı bulma ve güzel vakit geçirirsiniz

N

nickyok

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim hocam umarım bu forumda umut vaad edici birşeyler olur. Diğer forumda setipiprant ru58841 cell hepsini kullandım hiçbirisi saçıma etki etmedi minox hepsinin yanında kat ve kat daha iyi sonuçlar veriyor bunu açıkça söylemek istiyorum.

C

Chemist

Üye
Teşekkür ederim hocam umarım bu forumda umut vaad edici birşeyler olur. Diğer forumda setipiprant ru58841 cell hepsini kullandım hiçbirisi saçıma etki etmedi minox hepsinin yanında kat ve kat daha iyi sonuçlar veriyor bunu açıkça söylemek istiyorum.
Minoxil pge2 artırıyor çalışma mekanizmaları farklı diğerleri antiandrojen, setipiprant etkisi bilinmiyor, cell içeriği nedir bilgi yok

Keleşo

Keleşo

Üye
Ben de yıllardır o forumdayim mesajın yarısını miracle övecen ancak yayinlasinlar Miracle de her yıl kesin çözümü buldum yazıyor ortada bir şey yok ,yabancı forumlarda bulduğu çorba şeklindeki losyonları benim formulum diye millete satiyor.
seti ru boş ürünler.

S

Sacsiz

Üye
Ben de yıllardır o forumdayim mesajın yarısını miracle övecen ancak yayinlasinlar Miracle de her yıl kesin çözümü buldum yazıyor ortada bir şey yok ,yabancı forumlarda bulduğu çorba şeklindeki losyonları benim formulum diye millete satiyor.
seti ru boş ürünler.
Siz kullandınız mı miracle, setipiprant yada cellagance losyonu orda olanlar memnun gibi yorumlar okumuştum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
46
Çevrim içi ziyaretçiler
71
Toplam ziyaretçi
117

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt