Saç ektirdikten 6. gün sonra şapka taktım.

• Konuyu başlatan Aydem
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 285
  • Cevap 5

Saç ektirdikten 6. gün sonra şapka taktım.

1
Merhaba arkadaşlar saç ekimi sonrası şapka takılır mı? Saç ekilen greftlere zarar verir mi? Bu şekilde bir çok sorular geliyor ben lcw Waikiki mağazasından aldığım şapkayı taktım greftlere zarar vermeden geniş bir şapka olan gayet rahat bir sekilde taktım. Kel görünmek beni nasıl desem rahatsız etti diyebilirim insanlar bakıyor hissi yaşadım malesef o yuzden şapka taktım nasıl kafamı bir yere çarpmadan geziyorsam şapka ile aynı şekilde yaptım resimler atacağım aldığım şapka bu
5 6
1
Gerek yok bu tarz hareketlere abim
A

Aydem

Üye
Merhaba arkadaşlar saç ekimi sonrası şapka takılır mı? Saç ekilen greftlere zarar verir mi? Bu şekilde bir çok sorular geliyor ben lcw Waikiki mağazasından aldığım şapkayı taktım greftlere zarar vermeden geniş bir şapka olan gayet rahat bir sekilde taktım. Kel görünmek beni nasıl desem rahatsız etti diyebilirim insanlar bakıyor hissi yaşadım malesef o yuzden şapka taktım nasıl kafamı bir yere çarpmadan geziyorsam şapka ile aynı şekilde yaptım resimler atacağım aldığım şapka bu

A

Aydem

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şapka resimleri geniş biraz ve bira sert dokusu var kumaşın eğilme yapmadı
IMG_20221106_131953.jpg
IMG_20221106_131949.jpg

Ekli dosyalar

• IMG_20221106_131942.jpg
    IMG_20221106_131942.jpg
    2.6 MB · Gösterim: 52
A

Aydem

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şapka takmış halim buda dikkat edilirse 6. Gün sonrasında şapka takılır greftlere degmemesi şartı ile
IMG_20221106_132335.jpg
IMG_20221106_132350.jpg

H

hades

Üye
Merhaba şapka seçimi yaparken kafa büyüklüğü nasıl ayarlanacak buda çok önemli mesela bu durumda yanlış seçim olmamalı

K

kelboy

Üye
Greftlere illaki değerki bence takılmaması daha iyi olur zarar verebilir gibi bunu ekim merkezinize sordunuz mu?

H

Herboy

Üye
Gerek yok bu tarz hareketlere abim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
65
Toplam ziyaretçi
105

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt