Tavsiye Saç ekiminden sonra en iyi vitamin hapı hangisi?

• Konuyu başlatan Senaida
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 139
  • Cevap 1

Saç ekiminden sonra en iyi vitamin hapı hangisi?

1
Selamlar arkadaşlar 13 gün önce Ankara’da 2550 greft saç ekimi yaptırdım ve iyileşme sürecim gayet iyi gidiyor. İlk yıkama işlemi merkezde yapıldı şuana kadar her şeyle ilgileniyorlar. Şimdi saç ekimi sonrası bakım için en iyi vitamin takviyelerini araştırıyorum. Saç köklerinin güçlenmesi ve yeni saçların sağlıklı bir şekilde çıkması için hangi vitamin haplarını tavsiye edersiniz? Aranızda saç ekimi sonrası belirli bir vitamin ya da takviye kullanarak iyi sonuçlar elde eden var mı? Biotin, çinko, B vitamini kompleksi ya da başka bir ürün önerir misiniz? Bu vitaminlerin kullanımına ne zaman başlamalıyım ve dozaj konusunda dikkat etmem gereken bir şey var mı? Tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.
1 6
1
Medobiocomplex-e benim önerim içeriği çok sağlam ve biotin oranı 5000 mcg direk bunu al
S

Senaida

Üye
Selamlar arkadaşlar 13 gün önce Ankara’da 2550 greft saç ekimi yaptırdım ve iyileşme sürecim gayet iyi gidiyor. İlk yıkama işlemi merkezde yapıldı şuana kadar her şeyle ilgileniyorlar. Şimdi saç ekimi sonrası bakım için en iyi vitamin takviyelerini araştırıyorum. Saç köklerinin güçlenmesi ve yeni saçların sağlıklı bir şekilde çıkması için hangi vitamin haplarını tavsiye edersiniz? Aranızda saç ekimi sonrası belirli bir vitamin ya da takviye kullanarak iyi sonuçlar elde eden var mı? Biotin, çinko, B vitamini kompleksi ya da başka bir ürün önerir misiniz? Bu vitaminlerin kullanımına ne zaman başlamalıyım ve dozaj konusunda dikkat etmem gereken bir şey var mı? Tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.

M

Mirage

Üye
Medobiocomplex-e benim önerim içeriği çok sağlam ve biotin oranı 5000 mcg direk bunu al

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
9
Çevrim içi ziyaretçiler
16
Toplam ziyaretçi
25
Robots
90

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt