Saç ekiminde doktor seçimi

• Konuyu başlatan buluş
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 232
  • Cevap 4

Saç ekiminde doktor seçimi

1
Selam arkadaşlar, saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum ve birçok ekim merkeziyle görüştüm ama kararsız kaldım. Bütçem maksimum 30 bin TL. Ayrıca yaklaşık 3 aydır Proscar kullanıyorum, saçımda belirgin bir gelişme olmadı ama dökülmesi durdu. Bana önerebileceğiniz bir doktor var mı?"
4 6
1
Arkadaşlar, bir şey soracağım. Ekim yaptırdıktan sonra dökülmenin yaklaşık 1 yıl kadar devam ettiği doğru mu? Bu arada, HLC ile görüştüm; öne 2500, 6 ay sonra da tepeye 2000 greft ekileceğini söylediler. Koray Erdoğan ise 6 ay Proscar kullanımından sonra 5000 greft ekmeyi önerdi.
B

buluş

Üye
Selam arkadaşlar, saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum ve birçok ekim merkeziyle görüştüm ama kararsız kaldım. Bütçem maksimum 30 bin TL. Ayrıca yaklaşık 3 aydır Proscar kullanıyorum, saçımda belirgin bir gelişme olmadı ama dökülmesi durdu. Bana önerebileceğiniz bir doktor var mı?"

P

Player

Üye
Mevcut saçlarını koruyarak ekim yaptırmaya özen göstermelisin. Koray, Keser, HLC, Emphair, Sibel ulusan, hüseyin örs gibi isimler aklıma geliyor, ancak tüm ekimleri aynı kalitede değil. Bu isimlerle görüş ve içini en çok rahat ettiren doktoru seç. Sonuçlar biraz da şans ve kısmet işi.

W

wers

Üye
@buluş, proscar kullan saçın mutlaka iyi yönde etkilecektir yazdığın yerler kaliteli ekim yapıyorlar sen sadece saçları güçlendirmeye uğraş. Proscarın herangi bi yan etkisini gordunmu kullanmadan once dokulmen nasildi ?

B

buluş

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Proscar'ı kullanmadan önce aşırı saç dökülmesi yaşıyordum, ancak şimdi çok az dökülme var. Yan etki olarak, ilk iki hafta testislerimde hafif ağrı oldu, fakat kullanmaya devam ettim ve üçüncü hafta itibarıyla ağrı kalmadı. Ayrıca vücudumdaki tüylenmeler biraz arttı, fakat bunun dışında bir sıkıntım yok.

B

buluş

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar, bir şey soracağım. Ekim yaptırdıktan sonra dökülmenin yaklaşık 1 yıl kadar devam ettiği doğru mu? Bu arada, HLC ile görüştüm; öne 2500, 6 ay sonra da tepeye 2000 greft ekileceğini söylediler. Koray Erdoğan ise 6 ay Proscar kullanımından sonra 5000 greft ekmeyi önerdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
13
Çevrim içi ziyaretçiler
34
Toplam ziyaretçi
47
Robots
13

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt