Soru Saç ekimimi kime yaptırmalıyım?

• Konuyu başlatan Execuvite
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 120
  • Cevap 4

Saç ekimimi kime yaptırmalıyım?

1
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 3 senedir ilaç tedavisi uyguluyorum dutasterid haftada 1 tane ve minoxil kafein losyon sürüyordum artık tedavileri uygulayamacağım için saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum. İki doktor arasında kararsız kaldım, Sibel Ulusan ve Serkan Aygın. Maddi bir sıkıntım yok, para önemli değil. Serkan Aygın bana daha sıcak geldi ve okuduklarıma göre parayı değil, daha çok kişinin saç ekiminden tatmin olmasına önem veriyor gibi. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Bu iki merkez hakkında deneyimi olanların fikrini almak isterim? Önereceğiniz diğer yerler varsa yazabilirsiniz.
4 6
1
Serkan aygına ekim yaptır memnun kalırsın.
E

Execuvite

Üye
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 3 senedir ilaç tedavisi uyguluyorum dutasterid haftada 1 tane ve minoxil kafein losyon sürüyordum artık tedavileri uygulayamacağım için saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum. İki doktor arasında kararsız kaldım, Sibel Ulusan ve Serkan Aygın. Maddi bir sıkıntım yok, para önemli değil. Serkan Aygın bana daha sıcak geldi ve okuduklarıma göre parayı değil, daha çok kişinin saç ekiminden tatmin olmasına önem veriyor gibi.

Sizce hangisini tercih etmeliyim? Bu iki merkez hakkında deneyimi olanların fikrini almak isterim? Önereceğiniz diğer yerler varsa yazabilirsiniz.

W

White

Üye
Hocam valla ekimden önce herkes sıcak davranıyor, sonrası işte malum önemli olan netice. Ve parayı önemsemeyen hiçbir kurum da bulamazsınız. Önerim sibel ulusan olur ama yinede siz bilirsiniz.

Y

Yakut

Üye
Saç ekimini kime yaptırmalısın saç ekimi düşünen herkesin merak ettiği bir lisanı hal

O

Onex

Üye
Bütün forumları gez ve kimin hakkında hiç bir olumsuz yorum bulamıyorsan ona karar ver derim zaten aklında birisi oluşur

K

kelboy

Üye
Serkan aygına ekim yaptır memnun kalırsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
5
Çevrim içi ziyaretçiler
10
Toplam ziyaretçi
15
Robots
40

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt