Saç Ekimi Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum

• Konuyu başlatan Oğulcantokgoz
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 235
  • Cevap 5

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum

1
Merhaba saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum 4-5 farklı klinikle görüştüm. En son vitruvian klinikle görüştüm ancak henüz net karar veremedim. Daha önce istanbulda avrupa yakasında yaptırmış olan yada vitruvian kliniğe gitmiş birisi var mı? Çekincem daha çok maddi olarak beni yormaması ve tek seferde istediğim sonucu alabilmek önemli olan. Vitruvian kliniğe gittiğimde fotoğraflarımı çektiler ve tedavi planı oluşturdular. Eğer burda ekim yaptırmaya karar verirsem tüm süreci ekim günü ve sonrası buraya göndermeye devam edeceğim. Haftaya kadar karar vereceğim. Ayrıca yaz aylarında saç ektirmemde sorun olur mu? Yıllık iznimi kullanacağım ve evde serin ortamda dinleneceğim 14 gün boyunca.
5 6
1
[QUOTE="yunusdm, post: 8268, member: 760"] Merhaba dostum, ben de benzer bir süreçten geçtim ve İstanbul Avrupa yakasında saç ekimi yaptırdım. Vitruvian Klinik hakkında kişisel bir deneyimim yok ama genel olarak araştırdığımda olumlu yorumlar gördüm. Maddi olarak yorulmamak ve tek seferde istediğiniz sonucu almak herkesin önceliği. Genelde klinikler, size en uygun tedavi planını oluşturmak için fotoğraflarınızı çeker ve greft sayısını belirler. Eğer Vitruvian Klinik'te bu süreci tamamladıysanız ve tedavi planından memnunsanız, bu iyi bir işaret olabilir. Yaz aylarında saç ekimi yaptırmak bazı riskler taşır. Sıcak hava, terleme ve güneş ışığı iyileşme sürecini etkileyebilir. Ancak, 14 gün boyunca serin bir ortamda dinlenmeyi planlıyorsanız bu durumu yönetmek daha kolay olacaktır. Önemli olan, doktorunuzun önerilerine dikkatle uymak ve doğrudan güneş ışığından kaçınmaktır. Vitruvian Klinik'te ekim yaptırmaya karar verirseniz, sürecinizi buraya aktarmaya devam ederseniz, başkalarına da faydalı olabilir. Umarım istediğiniz sonucu alırsınız. [/QUOTE] Çok teşekkür ediyorum bilgiler için yakın zamanda tekrar görüşeceğim ve karar verirsem tüm operasyon ve sonrasını burda paylaşırım. Aslında yaz aylarından dolayı biraz korkuyorum ama sıcak olmayan bir yerde kalıcam tatilim boyunca çok fazla dışarıda çıkmam. Tekrar teşekkür ederim umarım her şey yolunda gider bende ihtiyacı olan diğer insanlara süreçle ilgili bilgi veririm
O

Oğulcantokgoz

Üye
Merhaba saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum 4-5 farklı klinikle görüştüm. En son vitruvian klinikle görüştüm ancak henüz net karar veremedim. Daha önce istanbulda avrupa yakasında yaptırmış olan yada vitruvian kliniğe gitmiş birisi var mı? Çekincem daha çok maddi olarak beni yormaması ve tek seferde istediğim sonucu alabilmek önemli olan. Vitruvian kliniğe gittiğimde fotoğraflarımı çektiler ve tedavi planı oluşturdular. Eğer burda ekim yaptırmaya karar verirsem tüm süreci ekim günü ve sonrası buraya göndermeye devam edeceğim. Haftaya kadar karar vereceğim. Ayrıca yaz aylarında saç ektirmemde sorun olur mu? Yıllık iznimi kullanacağım ve evde serin ortamda dinleneceğim 14 gün boyunca.

A

Aydem

Üye
Üstad resimlerin varsa yükleyebilirmisin

O

Oğulcantokgoz

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekli dosyalar

• 76522922-210F-47F8-9597-6F865C14B389.jpeg
    76522922-210F-47F8-9597-6F865C14B389.jpeg
    382.6 KB · Gösterim: 16
  • 07E5D632-B8D3-42F6-B442-24D3F1D1F41D.jpeg
    07E5D632-B8D3-42F6-B442-24D3F1D1F41D.jpeg
    362.7 KB · Gösterim: 16
  • E80D3C7F-C171-4C4D-A256-2EBA22FDF4E0.jpeg
    E80D3C7F-C171-4C4D-A256-2EBA22FDF4E0.jpeg
    382.6 KB · Gösterim: 16
B

Bekir

Üye
Hocam senin saçlar safir fue saç ekimi daha uygun olur gibi geldi bana

Y

yunusdm

Üye
Merhaba dostum, ben de benzer bir süreçten geçtim ve İstanbul Avrupa yakasında saç ekimi yaptırdım. Vitruvian Klinik hakkında kişisel bir deneyimim yok ama genel olarak araştırdığımda olumlu yorumlar gördüm.

Maddi olarak yorulmamak ve tek seferde istediğiniz sonucu almak herkesin önceliği. Genelde klinikler, size en uygun tedavi planını oluşturmak için fotoğraflarınızı çeker ve greft sayısını belirler. Eğer Vitruvian Klinik'te bu süreci tamamladıysanız ve tedavi planından memnunsanız, bu iyi bir işaret olabilir.

Yaz aylarında saç ekimi yaptırmak bazı riskler taşır. Sıcak hava, terleme ve güneş ışığı iyileşme sürecini etkileyebilir. Ancak, 14 gün boyunca serin bir ortamda dinlenmeyi planlıyorsanız bu durumu yönetmek daha kolay olacaktır. Önemli olan, doktorunuzun önerilerine dikkatle uymak ve doğrudan güneş ışığından kaçınmaktır.

Vitruvian Klinik'te ekim yaptırmaya karar verirseniz, sürecinizi buraya aktarmaya devam ederseniz, başkalarına da faydalı olabilir. Umarım istediğiniz sonucu alırsınız.

O

Oğulcantokgoz

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba dostum, ben de benzer bir süreçten geçtim ve İstanbul Avrupa yakasında saç ekimi yaptırdım. Vitruvian Klinik hakkında kişisel bir deneyimim yok ama genel olarak araştırdığımda olumlu yorumlar gördüm.

Maddi olarak yorulmamak ve tek seferde istediğiniz sonucu almak herkesin önceliği. Genelde klinikler, size en uygun tedavi planını oluşturmak için fotoğraflarınızı çeker ve greft sayısını belirler. Eğer Vitruvian Klinik'te bu süreci tamamladıysanız ve tedavi planından memnunsanız, bu iyi bir işaret olabilir.

Yaz aylarında saç ekimi yaptırmak bazı riskler taşır. Sıcak hava, terleme ve güneş ışığı iyileşme sürecini etkileyebilir. Ancak, 14 gün boyunca serin bir ortamda dinlenmeyi planlıyorsanız bu durumu yönetmek daha kolay olacaktır. Önemli olan, doktorunuzun önerilerine dikkatle uymak ve doğrudan güneş ışığından kaçınmaktır.

Vitruvian Klinik'te ekim yaptırmaya karar verirseniz, sürecinizi buraya aktarmaya devam ederseniz, başkalarına da faydalı olabilir. Umarım istediğiniz sonucu alırsınız.
Çok teşekkür ediyorum bilgiler için yakın zamanda tekrar görüşeceğim ve karar verirsem tüm operasyon ve sonrasını burda paylaşırım. Aslında yaz aylarından dolayı biraz korkuyorum ama sıcak olmayan bir yerde kalıcam tatilim boyunca çok fazla dışarıda çıkmam. Tekrar teşekkür ederim umarım her şey yolunda gider bende ihtiyacı olan diğer insanlara süreçle ilgili bilgi veririm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
13
Çevrim içi ziyaretçiler
34
Toplam ziyaretçi
47
Robots
13

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt