Saç ekimi yaptırıp memnun kalmayanlar

• Konuyu başlatan jamesblond
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 394
  • Cevap 2

Saç ekimi yaptırıp memnun kalmayanlar

1
Arkadaşlar saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum ancak aklıma takılan bir soru var sonuçta saç ekimi kötü olduğu zaman geriye dönüşü yok hem ense bölgenden birçok saç alınıyor hem de yanlardan birçok saç alınıyor bir de üst bölgelerin estetiksel olarak kötü duruyor bugün birkaç arkadaşla görüştüm saç ekimi yaptırmış yani çoğu hiç memnun olduğunu söylemiyor böyle bir saçlarına baktım ekim yapıldığı açıkça belli aralarında boşluklar var saç derisi parlıyor ön saç çizgisi yapıldığı belli sık bir görünüm yok saçları İnce yani anlayamadım sorduğumda tam memnun olamıyon iyi de bir yere ekim yaptırdık dediler genelde hep bu şekilde görüyorum acaba saç ektirip memnun kalmayanlar neler düşünüyorsunuz yazabilir mi?
2 6
1
Bu konu içinde saç ekimi yaptırmış bir hasta memnun olmadığını şikayetini aktarıyor [URL unfurl="true"]https://www.sacekimisonuclar.com/konu/mega-hair-trans-sac-ekimi-yorumlari-sonuclari.1147/[/URL]
J

jamesblond

Üye
Arkadaşlar saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum ancak aklıma takılan bir soru var sonuçta saç ekimi kötü olduğu zaman geriye dönüşü yok hem ense bölgenden birçok saç alınıyor hem de yanlardan birçok saç alınıyor bir de üst bölgelerin estetiksel olarak kötü duruyor bugün birkaç arkadaşla görüştüm saç ekimi yaptırmış yani çoğu hiç memnun olduğunu söylemiyor böyle bir saçlarına baktım ekim yapıldığı açıkça belli aralarında boşluklar var saç derisi parlıyor ön saç çizgisi yapıldığı belli sık bir görünüm yok saçları İnce yani anlayamadım sorduğumda tam memnun olamıyon iyi de bir yere ekim yaptırdık dediler genelde hep bu şekilde görüyorum acaba saç ektirip memnun kalmayanlar neler düşünüyorsunuz yazabilir mi?

Alperen

Alperen

Üye
saç ekimi yaptırıp memnun kalmayan kişiler evet var ya ön çizgi çok kötü yapıyorlar yada seyrek saç ekimi bunun sebebleri saç ekimine girmeden önce kendilerini feda etmeleri farkında olmadan, bir saç ekimine giren ekibin ismini önceden öğrenin araştırın

Alperen

Alperen

Üye
Bu konu içinde saç ekimi yaptırmış bir hasta memnun olmadığını şikayetini aktarıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
3
Toplam ziyaretçi
3
Robots
12

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt