Saç Ekimi Saç ekimi sonrası xpecia tablet ne zaman kullanılır?

Saç ekimi sonrası xpecia tablet ne zaman kullanılır?

1
Merhaba arkadaşlar, 12 gün önce İstanbul'da 3400 greft saç ekimi yaptırdım ve iyileşme sürecim devam ediyor. Saç ekimi sonrası tavsiye edilen Xpecia tablet hakkında bilgi almak istiyorum. Aranızda saç ekimi sonrasında xpecia kullanan var mı? Bu tablete ne zaman başlamalıyım? Hemen ekimden sonra mı, yoksa belli bir iyileşme süresini beklemek gerekiyor mu? Xpecia'nın saçların güçlenmesi ve yeni saçların çıkışını desteklemesi için ne kadar süre kullanmak gerekiyor? Deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
1 6
1
Hemen kullanmaya başlayabilirsin sorun olmaz içinde sadeve vitamin ve bitkisel ekstralar bulunur.
O

Oxxo

Üye
Merhaba arkadaşlar, 12 gün önce İstanbul'da 3400 greft saç ekimi yaptırdım ve iyileşme sürecim devam ediyor. Saç ekimi sonrası tavsiye edilen Xpecia tablet hakkında bilgi almak istiyorum. Aranızda saç ekimi sonrasında xpecia kullanan var mı? Bu tablete ne zaman başlamalıyım? Hemen ekimden sonra mı, yoksa belli bir iyileşme süresini beklemek gerekiyor mu? Xpecia'nın saçların güçlenmesi ve yeni saçların çıkışını desteklemesi için ne kadar süre kullanmak gerekiyor? Deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

M

Mirage

Üye
Hemen kullanmaya başlayabilirsin sorun olmaz içinde sadeve vitamin ve bitkisel ekstralar bulunur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
0
Toplam ziyaretçi
0
Robots
17

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt