Saç ekimi sonrası sigara içenler var mı?

• Konuyu başlatan neu84
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 418
  • Cevap 3

Saç ekimi sonrası sigara içenler var mı?

1
Saç ekimi sonrası sigara içenler var mı? Saç ekimine ne gibi etkisi var, sigaranın saçlara elbette zararı vardır diye düşünüyorum ama bu %100 etki edecek diye bir durum olmadığını düşünüyorum sağlık açısından bırakılmalı buna da eyvalla, saç ekimi kökleri kan akışı ile beslendiği için damar yolları büzüştüğü için kan akışı tam gerçekleşmediği için saç ekimini %100 başarı olucaksa bu zayıfşar örneğin %80 etki başarı olur gibi düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz? Sigara imkan varsa direk bırakın
3 6
1
Benim de tavsiyem saç ekimi öncesi veya sonrası sigara kullanan varsa kullanmaması yönünde saç ekimi hayatımızda alabileceğimiz özetli erkeklerin en önemli kararlardan birisi çünkü bir erkeğin Allah tarafından çok güzel yaratıldığını düşünüyorum yani düşünmek değil de işin gerçeği öyle lakin normal hayatta da erkeklerin tek süsü saçı olduğuna inanıyorum saçlarımıza kendimiz daha güzel hissediyoruz veya sakallarımızla saç kökleri de kan dolaşımı ile beslendiği için sigara da bu konuda çok zarar verici inşallah bırakırsınız diye düşünüyorum.
N

neu84

Üye
Saç ekimi sonrası sigara içenler var mı? Saç ekimine ne gibi etkisi var, sigaranın saçlara elbette zararı vardır diye düşünüyorum ama bu %100 etki edecek diye bir durum olmadığını düşünüyorum sağlık açısından bırakılmalı buna da eyvalla, saç ekimi kökleri kan akışı ile beslendiği için damar yolları büzüştüğü için kan akışı tam gerçekleşmediği için saç ekimini %100 başarı olucaksa bu zayıfşar örneğin %80 etki başarı olur gibi düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz? Sigara imkan varsa direk bırakın

Alperen

Alperen

Üye
ekimden sonra 15 gün içmemek lazım zaten o vakit bırakılmış olur başlamayın bence saç kökleri yeni olduğu için kan akışı olması gerek saç kökleri beslenmesi gerekiyor, hele bir de vitamin biotin ile destek olursa saç ekimi çıkışı güzel olur diye düşünüyorum sadece mantık üzerine bu beni konuşmalarım

M

maximum

Üye
Saç ekimi yaptıran arkadaşım ekim öncesi ve sonrası sigarayi baya bildiğin çatır çatır içti...

rooney43

rooney43

Üye
Benim de tavsiyem saç ekimi öncesi veya sonrası sigara kullanan varsa kullanmaması yönünde saç ekimi hayatımızda alabileceğimiz özetli erkeklerin en önemli kararlardan birisi çünkü bir erkeğin Allah tarafından çok güzel yaratıldığını düşünüyorum yani düşünmek değil de işin gerçeği öyle lakin normal hayatta da erkeklerin tek süsü saçı olduğuna inanıyorum saçlarımıza kendimiz daha güzel hissediyoruz veya sakallarımızla saç kökleri de kan dolaşımı ile beslendiği için sigara da bu konuda çok zarar verici inşallah bırakırsınız diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
51
Çevrim içi ziyaretçiler
82
Toplam ziyaretçi
133
Robots
15

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt