Saç ekimi sonrası sebamed şampuan kullananlar bakabilir mi?

• Konuyu başlatan Elvis
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 785
  • Cevap 4

Saç ekimi sonrası sebamed şampuan kullananlar bakabilir mi?

1
Selamlar saç ektireli 3.5 ay oluyor saçımı yıkarken ekilen saçların geldiğini görüyorum şuan jahnsons bebe şampuanı kullanıyorum. Ekim yaptırmadan önce Sebamed anti hair loss şampuan kullanmıştım. Şampuan içinde kafein ve ginkgo biloba ile saç derisindeki kan dolaşımını hızlandırarak şok etkisi yapan bir şampuanı. Hatta şampuanı kullandıktan sonra saç derisi ve omuzlarda bile geçici kırmızılıklar oluşturuyordu. Sizce tekrar kullanmam iyi olur mu? Saç ekimi sonrası sebamed anti hair dökülme karşıtı şampuan kullanıpta memnun olanınız var mı? Yada önerdiğiniz başka bir şampuan değerli yorumlarınızı bekliyorum.
4 6
1
[QUOTE="Nokta, post: 5152, member: 464"] Zigavus anti hair loss şampuanı tek geçerim. Ekimden sonra bir çok markanın ürününü kullandım, sadece bu şampuan dökülmeyi azalttı, saçlarımı canlandırdı. [/QUOTE] zigavusta iyi ama evocapil saç ekimi sonrası şampuan daha çok beğendim.
E

Elvis

Üye
Selamlar saç ektireli 3.5 ay oluyor saçımı yıkarken ekilen saçların geldiğini görüyorum şuan jahnsons bebe şampuanı kullanıyorum. Ekim yaptırmadan önce Sebamed anti hair loss şampuan kullanmıştım. Şampuan içinde kafein ve ginkgo biloba ile saç derisindeki kan dolaşımını hızlandırarak şok etkisi yapan bir şampuanı. Hatta şampuanı kullandıktan sonra saç derisi ve omuzlarda bile geçici kırmızılıklar oluşturuyordu. Sizce tekrar kullanmam iyi olur mu?

Saç ekimi sonrası sebamed anti hair dökülme karşıtı şampuan kullanıpta memnun olanınız var mı? Yada önerdiğiniz başka bir şampuan değerli yorumlarınızı bekliyorum.

A

Alahan

Üye
Bende ekim yaptırdıktan sonra sebamed kullanıyorum memnunum saçlarım normal şampuanla yıkarken sabahına yağ içinde kalıyorken sebamedle yıkamaya başladıktan sonra yağlanma oluşması iki güne çıktı. İki gün saçlar yağlanmıyor tavsiye ederim bende.

N

Nokta

Üye
Zigavus anti hair loss şampuanı tek geçerim. Ekimden sonra bir çok markanın ürününü kullandım, sadece bu şampuan dökülmeyi azalttı, saçlarımı canlandırdı.

P

perhand

Üye
Saç ekim merkezleri neredeyse hemen hepsi bunu öneriyor çok gereksiz diye düşünüyorum.

E

Elvis

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zigavus anti hair loss şampuanı tek geçerim. Ekimden sonra bir çok markanın ürününü kullandım, sadece bu şampuan dökülmeyi azalttı, saçlarımı canlandırdı.
zigavusta iyi ama evocapil saç ekimi sonrası şampuan daha çok beğendim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
68
Toplam ziyaretçi
108
Robots
9

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt