Saç ekimi sonrası hacim kaybı

• Konuyu başlatan Hido
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 177
  • Cevap 2

Saç ekimi sonrası hacim kaybı

1
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 ay önce var olan saçlarımın arasına sıklaştırma yaptırdım ve 2800-3000 greft eklettim. Ancak, son zamanlarda saçlarımda hacim kaybı ve dökülme yaşamaya başladım. Proscar ve Xpecia tablet kullanıyorum ama bu dökülmenin nedenini anlayamıyorum. Ayrıca, demir eksikliğim çıktı ve demir hapıda kullanıyorum. Bu durumda olan veya benzer bir deneyim yaşayan var mı? Saç dökülmesinin nedeni ne olabilir ve ne yapmamı önerirsiniz? Deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
2 6
1
Proscar için olumsuz görüşler var, bende düşündüm bir ara cesaret edemedim.
H

Hido

Üye
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 ay önce var olan saçlarımın arasına sıklaştırma yaptırdım ve 2800-3000 greft eklettim. Ancak, son zamanlarda saçlarımda hacim kaybı ve dökülme yaşamaya başladım. Proscar ve Xpecia tablet kullanıyorum ama bu dökülmenin nedenini anlayamıyorum. Ayrıca, demir eksikliğim çıktı ve demir hapıda kullanıyorum.

Bu durumda olan veya benzer bir deneyim yaşayan var mı? Saç dökülmesinin nedeni ne olabilir ve ne yapmamı önerirsiniz? Deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

S

Sloccer

Üye
Proscardan dolayı saçlar belki döngüye girmiş olabilir ekim merkezine sorsaydın belki bişey önerirler.

B

Born

Üye
Proscar için olumsuz görüşler var, bende düşündüm bir ara cesaret edemedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
9
Çevrim içi ziyaretçiler
28
Toplam ziyaretçi
37
Robots
16

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt