Saç ekimi sonrası ağrı ve uyuşma

• Konuyu başlatan Serdar07
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 331
  • Cevap 3

Saç ekimi sonrası ağrı ve uyuşma

1
Merhaba, saç ekimi yaptırdım 20 gün oldu ancak şöyle bir sorunum var donör bölgesinde sürekli ince ağrılar oluşuyor sanki böyle iğne batar gibi his veriyor bazen ağrı kafanın her yerinde devam ediyor ve bazı bölgeler uyuşma yapıyor sizdede böyle sorunlar yaşayan var mı? Bu durum normal mi sizce klinik sadece Bepanthol losyon sürmemi istedi.
3 6
1
Zamanla geöiyor lakin benim çok fazla kaşınma olmaya başladı bu ara sürekli kaşınma tatlı bir kaşınma var,
S

Serdar07

Üye
Merhaba, saç ekimi yaptırdım 20 gün oldu ancak şöyle bir sorunum var donör bölgesinde sürekli ince ağrılar oluşuyor sanki böyle iğne batar gibi his veriyor bazen ağrı kafanın her yerinde devam ediyor ve bazı bölgeler uyuşma yapıyor sizdede böyle sorunlar yaşayan var mı? Bu durum normal mi sizce klinik sadece Bepanthol losyon sürmemi istedi.

R

Raymo

Üye
Evet iğne batma ağrıları normal bir durumdur. Senin başın çok delikler yedi. Anestezi etkisi olduğu için ilk başlarda hissedilmez. Sonrasında açılan delikler kapandığı için iyileşmelerden dolayı oluşur. Zamanla geçer. Birşey yapmana gerek yok

A

Alahan

Üye
bactroban krem ekim merkezine sorarak kullanabilirsin donör bölgendeki kıl kökleri iltihaplanmış olabilir.

A

Aydem

Üye
Zamanla geöiyor lakin benim çok fazla kaşınma olmaya başladı bu ara sürekli kaşınma tatlı bir kaşınma var,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
25
Çevrim içi ziyaretçiler
35
Toplam ziyaretçi
60
Robots
12

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt