Soru Psovate losyon kulak için kullanılır mı?

• Konuyu başlatan Hugh
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 64
  • Cevap 2

Psovate losyon kulak için kullanılır mı?

1
Merhaba arkadaşlar, bir süredir bir kulak damlası olarak psovate losyon kullanıyorum ama ciddi bir sorunla karşılaştım. Damlayı kullandığımda, özellikle zar bölgesine temas ettiğinde, inanılmaz bir ağrı hissediyorum. Öyle ki, kramp gibi bir ağrı giriyor ve dayanması çok zor oluyor. Zarımda delik olduğunu düşünüyorum, bu yüzden bu ağrı oluşuyor olabilir mi? Günde 5 kez kullanmam gerekiyor ama bu şekilde kullanmak gerçekten işkenceye dönüştü. Şu an doktora gitme imkanım yok, o yüzden belki burada benzer bir tecrübe yaşayan ve ne yapmam gerektiği konusunda bilgi verebilecek biri vardır diye düşündüm. Bu durum normal midir yoksa damlayı kullanmayı bırakmalı mıyım? Tavsiyelerinizi bekliyorum."
2 6
1
Psovate losyonu bazı durumlarda doktor tarafından kulak tedavisi için de reçete edilebilir. Kulak damlası olarak kullanımı için mutlaka doktorunuzun talimatlarını izleyin. Genel kullanım rehberi şu şekildedir: - Ellerinizi iyice yıkayın. - Şişeyi kullanmadan önce çalkalayın. - Başınızı yana doğru eğin, böylece tedavi edilecek kulak yukarıya bakar. - Doktorunuzun önerdiği miktarda losyonu kulağa damlatın (genellikle 1-2 damla). - Losyonun kulak kanalına iyice yayılması için birkaç dakika bu pozisyonda bekleyin. - Fazla losyon ciltte kaldıysa nazikçe temiz bir pamuklu bezle silin. - Ellerinizi tekrar yıkayın. - Losyon sadece harici kullanım içindir; gözlere, ağza veya açık yaralara temasından kaçının. - Psovate güçlü bir kortikosteroid içerir; bu nedenle uzun süreli kullanım veya doktor önerisi dışında kullanımı ciltte incelme, tahriş veya yan etkiler oluşturabilir.
H

Hugh

Üye
Merhaba arkadaşlar, bir süredir bir kulak damlası olarak psovate losyon kullanıyorum ama ciddi bir sorunla karşılaştım. Damlayı kullandığımda, özellikle zar bölgesine temas ettiğinde, inanılmaz bir ağrı hissediyorum. Öyle ki, kramp gibi bir ağrı giriyor ve dayanması çok zor oluyor. Zarımda delik olduğunu düşünüyorum, bu yüzden bu ağrı oluşuyor olabilir mi? Günde 5 kez kullanmam gerekiyor ama bu şekilde kullanmak gerçekten işkenceye dönüştü.

Şu an doktora gitme imkanım yok, o yüzden belki burada benzer bir tecrübe yaşayan ve ne yapmam gerektiği konusunda bilgi verebilecek biri vardır diye düşündüm. Bu durum normal midir yoksa damlayı kullanmayı bırakmalı mıyım? Tavsiyelerinizi bekliyorum."

R

roxide

Üye
Bu saç losyonu değilmi kulak içine olmaz kullanırsan yan etki felan yapar git doktora.

S

Saitama

Üye
Psovate losyonu bazı durumlarda doktor tarafından kulak tedavisi için de reçete edilebilir. Kulak damlası olarak kullanımı için mutlaka doktorunuzun talimatlarını izleyin. Genel kullanım rehberi şu şekildedir:

- Ellerinizi iyice yıkayın.
- Şişeyi kullanmadan önce çalkalayın.
- Başınızı yana doğru eğin, böylece tedavi edilecek kulak yukarıya bakar.
- Doktorunuzun önerdiği miktarda losyonu kulağa damlatın (genellikle 1-2 damla).
- Losyonun kulak kanalına iyice yayılması için birkaç dakika bu pozisyonda bekleyin.
- Fazla losyon ciltte kaldıysa nazikçe temiz bir pamuklu bezle silin.
- Ellerinizi tekrar yıkayın.
- Losyon sadece harici kullanım içindir; gözlere, ağza veya açık yaralara temasından kaçının.
- Psovate güçlü bir kortikosteroid içerir; bu nedenle uzun süreli kullanım veya doktor önerisi dışında kullanımı ciltte incelme, tahriş veya yan etkiler oluşturabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
3
Toplam ziyaretçi
3

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt