Procsin Elma Sirkeli Şampuan kullananlar var mı?

• Konuyu başlatan Sinembuse
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 185
  • Cevap 1

Procsin Elma Sirkeli Şampuan kullananlar var mı?

1
Arkadaşlar saçlarıma ne yaptıysam dökülmesini durmuyor, xpecia kadın tablet aldım 10 gündür kullanıyorum faydası olamayacak gibi geliyor bana. Saçlarım çok kuru mat bir yapıda hergün fön çekiyorum anca düzeliyor parlaklık, dolgunluk trendyolda şampuan yorumlarını okurken procsin elma sirkeli şampuanı gördüm sipariş etmiştim bugün geldi ilk kez kullancam dökülme devam ediyor, önerebileceğiniz şampuan var mıdır? Bu şampuanı lullananlar var mı yorumlarınızı bekliyorum kızlar. [ATTACH type="full" alt="Procsin elma sirkeli şampuan kullananlar var mı.jpg"]2170[/ATTACH]
1 6
1
Diğer şampuanlardan pek bi farkı yok benim saçlarda çok mat görünüme sahip ne yaptıysam güzel durmuyor bipera şampuana geçecem ben bide bunu deneyim bakalım
S

Sinembuse

Üye
Arkadaşlar saçlarıma ne yaptıysam dökülmesini durmuyor, xpecia kadın tablet aldım 10 gündür kullanıyorum faydası olamayacak gibi geliyor bana. Saçlarım çok kuru mat bir yapıda hergün fön çekiyorum anca düzeliyor parlaklık, dolgunluk trendyolda şampuan yorumlarını okurken procsin elma sirkeli şampuanı gördüm sipariş etmiştim bugün geldi ilk kez kullancam dökülme devam ediyor, önerebileceğiniz şampuan var mıdır? Bu şampuanı lullananlar var mı yorumlarınızı bekliyorum kızlar.

Procsin elma sirkeli şampuan kullananlar var mı.jpg

N

Nur

Üye
Diğer şampuanlardan pek bi farkı yok benim saçlarda çok mat görünüme sahip ne yaptıysam güzel durmuyor bipera şampuana geçecem ben bide bunu deneyim bakalım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
37
Çevrim içi ziyaretçiler
51
Toplam ziyaretçi
88
Robots
13

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt