Metlana Ankara saç ekim merkezi hakkında bilgisi olan?

• Konuyu başlatan Altun
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 173
  • Cevap 4

Metlana Ankara saç ekim merkezi hakkında bilgisi olan?

1
Selamün aleyküm arkadaşlar, uzun süredir forumu takip ediyorum saçlar yaş ilerledikçe açılmaya başladı. Vertex açıklığı var şakaklar komole açık. Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum ve Ankara Çankaya'da bulunan Metlana Ekim Merkezi hakkında bilgi almak istiyorum. Daha önce burada saç ekimi yaptırmış olan veya merkez hakkında bilgi sahibi olan var mı? - Doktorların deneyimi ve uzmanlığı hakkında ne düşünüyorsunuz? - Merkezin hijyen ve hasta memnuniyeti konusundaki durumu nasıldır? - Yaptıran arkadaşlar varsa saç ekimi sürecinde yaşadığınız olumlu veya olumsuz deneyimler nelerdi? Her türlü geri bildirim ve tavsiye benim için çok değerli olacaktır. Şimdiden teşekkür ederim.
4 6
1
Tanıdık birisi ektirdi memnun kalmadı açıklığı fazlaydı sıklaşma çok olmadı
A

Altun

Üye
Selamün aleyküm arkadaşlar, uzun süredir forumu takip ediyorum saçlar yaş ilerledikçe açılmaya başladı. Vertex açıklığı var şakaklar komole açık. Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum ve Ankara Çankaya'da bulunan Metlana Ekim Merkezi hakkında bilgi almak istiyorum. Daha önce burada saç ekimi yaptırmış olan veya merkez hakkında bilgi sahibi olan var mı?

- Doktorların deneyimi ve uzmanlığı hakkında ne düşünüyorsunuz?
- Merkezin hijyen ve hasta memnuniyeti konusundaki durumu nasıldır?
- Yaptıran arkadaşlar varsa saç ekimi sürecinde yaşadığınız olumlu veya olumsuz deneyimler nelerdi?

Her türlü geri bildirim ve tavsiye benim için çok değerli olacaktır. Şimdiden teşekkür ederim.

PLAYMAKERS

PLAYMAKERS

Üye
Ankara'da çok fazla saç ekim merkezi var, metlana hastane mi

A

Altun

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@PLAYMAKERS, evet 100 yıl hastanesinde ekim yapıyorlar

H

Heptwo

Üye
kardeş ne riske giriyon git hüseyin örse ektir fantaziye ne gerek var

K

Kelaynak

Üye
Tanıdık birisi ektirdi memnun kalmadı açıklığı fazlaydı sıklaşma çok olmadı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
2
Toplam ziyaretçi
2
Robots
55

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt