Medeks hair center iyi bir tercih mi?

• Konuyu başlatan Snowman
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 195
  • Cevap 5

Medeks hair center iyi bir tercih mi?

1
Merhaba arkadaşlar, saç ekimi için doğru kliniği seçmek konusunda tavsiyelerinize ihtiyacım var. İşte saçımın durumumun kısa bir özeti: Donör Bölgemde herhangi bir sorun yok. Saç dökülmem önemli düzeyde ve kalan saçlar da dökülecek gibi görünüyor. Medeks ile görüştüm ve saç çizgisi belirleyip kel bölgeyi tamamen kapatmayı önerdiler. Bu mantıklı geldi çünkü kalan saçlarım da dökülürse kötü durmaması açısından iyi bir çözüm olabilir. Grubumuzda Medeks hakkında çok fazla öneri var. Ancak bu önerilerin gerçekten memnuniyet kaynaklı mı yoksa bir manipülasyon mu olduğu konusunda emin olamıyorum. Ortalama bütçem 60,000 TL'ye kadar çıkabilirim. Değerlendirdiğim Klinikler: 1. Medeks hair center 2. Ahmet Tosun 3. Aslı Tarcan İlginç bir şekilde büyük takipçi kitlesine rağmen bu grupta pek fazla yorumu veya öneriyi görmüyorum. Durumumu göz önünde bulundurarak hangi kliniği önerirsiniz? Bu kliniklerle veya başka bir klinikle deneyiminiz var mı? Araştırdıkça kafam karışıyor ve artık bir karar vermem lazım. Her türlü önerinizi bekliyorum.
5 6
1
Bütçene göre en mantıklı iki ekim merkezini yazmışsın İstanbulda, Medeks ve Ahmet tosun İkiside güzel saç ekiyor
S

Snowman

Üye
Merhaba arkadaşlar, saç ekimi için doğru kliniği seçmek konusunda tavsiyelerinize ihtiyacım var. İşte saçımın durumumun kısa bir özeti:

Donör Bölgemde herhangi bir sorun yok. Saç dökülmem önemli düzeyde ve kalan saçlar da dökülecek gibi görünüyor.

Medeks ile görüştüm ve saç çizgisi belirleyip kel bölgeyi tamamen kapatmayı önerdiler. Bu mantıklı geldi çünkü kalan saçlarım da dökülürse kötü durmaması açısından iyi bir çözüm olabilir.

Grubumuzda Medeks hakkında çok fazla öneri var. Ancak bu önerilerin gerçekten memnuniyet kaynaklı mı yoksa bir manipülasyon mu olduğu konusunda emin olamıyorum. Ortalama bütçem 60,000 TL'ye kadar çıkabilirim. Değerlendirdiğim Klinikler:

1. Medeks hair center
2. Ahmet Tosun
3. Aslı Tarcan

İlginç bir şekilde büyük takipçi kitlesine rağmen bu grupta pek fazla yorumu veya öneriyi görmüyorum.

Durumumu göz önünde bulundurarak hangi kliniği önerirsiniz? Bu kliniklerle veya başka bir klinikle deneyiminiz var mı?

Araştırdıkça kafam karışıyor ve artık bir karar vermem lazım. Her türlü önerinizi bekliyorum.

S

Sloccer

Üye
Aslı tarcana yaptırmanı önermem. İmkanın varsa asuman hair yada serkan aygına bak. Eğer bütçen bunlara yetmiyorsa medekste iyi bir seçim olabilir.

D

Dinçer

Üye
Aslı Tarcana gitmeni giç önermem yerli hastayı sevmezler Ahmet tosun iyi bir ekimci ama Medeks Her zaman favorim dir bende orda ektirmeyi düşünüyorum tavsiye ederim

A

Aydem

Üye
emphair clinic var son zamanlarda sosyal medyada duyduğum bir saç ekim merkezi bakmanızı tavsiye ederim özellikle kendimde neden ektirmedim diye düşünüyorum.

H

Hairs

Üye
aslı tarcana saç ektirmeyi neden sıralamaya koydun birisinden mi duydun?

PLAYMAKERS

PLAYMAKERS

Üye
Bütçene göre en mantıklı iki ekim merkezini yazmışsın

İstanbulda, Medeks ve Ahmet tosun

İkiside güzel saç ekiyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
63
Toplam ziyaretçi
103
Robots
11

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt