İstanbul hairline saç ekim merkezi nasıl

• Konuyu başlatan Synth
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 296
  • Cevap 4

İstanbul hairline saç ekim merkezi nasıl

1
Herkese selamlar arkadaşlar, saç ekimi için araştırma yapıyorum ve birkaç merkez ile iletişime geçtim. Aralarından biri 36 bin TL fiyat verdi. Diğer merkezlerin fiyatlarına kıyasla oldukça uygun görünüyor. Bu merkez hakkında bilgi veya deneyimi olan var mı? Fiyatın bu kadar düşük olmasının nedeni nedir sizce? Kalite ve hasta memnuniyeti açısından nelere dikkat etmeliyim? Öneri ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler!
4 6
1
Ben de orada yaptırcam sanırım yinede araştırıyorum
S

Synth

Üye
Herkese selamlar arkadaşlar, saç ekimi için araştırma yapıyorum ve birkaç merkez ile iletişime geçtim. Aralarından biri 36 bin TL fiyat verdi. Diğer merkezlerin fiyatlarına kıyasla oldukça uygun görünüyor. Bu merkez hakkında bilgi veya deneyimi olan var mı? Fiyatın bu kadar düşük olmasının nedeni nedir sizce? Kalite ve hasta memnuniyeti açısından nelere dikkat etmeliyim?

Öneri ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler!

C

Chrisis

Üye
Fiyat bana biraz ucuz geldi ekip gönderirler dostum o ekimden de pek hayır gelmez sonra forumlarda derdini anlatırsın

S

Synth

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Akl klinik var orayada sordum 50 bin lira dediler hasan akil diye geçiyor. Ben istanbul hairlineye neden ucuz diye araştırma yaptım türklere ayrı fiyat politikası uyguladıklarını söyledi sizin önerdiğiniz bir klinik var mı hocam

N

neu84

Üye
Medeks fiyat performans merkezl tavsiye ederim ben orda ektirdim

W

Wilpur

Üye
Ben de orada yaptırcam sanırım yinede araştırıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
1
Toplam ziyaretçi
1
Robots
52

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt