Freshbelle hızlı saç uzatma serumu kullananlar var mı?

• Konuyu başlatan Kinaght
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 168
  • Cevap 2

Freshbelle hızlı saç uzatma serumu kullananlar var mı?

1
Merhaba arkadaşlar, saçlarımı daha hızlı uzatmak için yeni bir ürün arayışındayım ve trendyolda çok satılanlar arasında görünüyor Freshbelle hızlı saç uzatma serumunu duydum. Bu serumu kullananların deneyimlerini öğrenmek istiyorum. Argan ve keratin özlü dökülme karşıtı ve besleyici 30ml fiyatı 249 tl çok az değil mi? Freshbelle serumu kullananlar, yorumlarınızı ve tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz? - Saçlarınız gerçekten daha hızlı uzadı mı? - Saçlarınızın kalitesinde veya sağlığında bir değişiklik fark ettiniz mi? - Yan etkiler veya olumsuz deneyimler yaşadınız mı? - Ürünün etkisini ne kadar sürede fark ettiniz? Tüm geri bildirimleriniz benim için çok değerli. Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.
2 6
1
Saç beslemek veya bayanlar için kullanılabilir lakin erkeklerin genetik dökülmesi için etki edeceğini düşünmüyorum
K

Kinaght

Üye
Merhaba arkadaşlar, saçlarımı daha hızlı uzatmak için yeni bir ürün arayışındayım ve trendyolda çok satılanlar arasında görünüyor Freshbelle hızlı saç uzatma serumunu duydum. Bu serumu kullananların deneyimlerini öğrenmek istiyorum. Argan ve keratin özlü dökülme karşıtı ve besleyici 30ml fiyatı 249 tl çok az değil mi? Freshbelle serumu kullananlar, yorumlarınızı ve tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?

- Saçlarınız gerçekten daha hızlı uzadı mı?
- Saçlarınızın kalitesinde veya sağlığında bir değişiklik fark ettiniz mi?
- Yan etkiler veya olumsuz deneyimler yaşadınız mı?
- Ürünün etkisini ne kadar sürede fark ettiniz?

Tüm geri bildirimleriniz benim için çok değerli. Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.

M

muratcan

Üye
Dökülmeleri önleyeciğini sanmıyorum alıpta kulanmam.

A

Aydem

Üye
Saç beslemek veya bayanlar için kullanılabilir lakin erkeklerin genetik dökülmesi için etki edeceğini düşünmüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
60
Toplam ziyaretçi
100
Robots
24

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt