Finasterid ve procapil birlikte kıllananlar bakabilir mi?

• Konuyu başlatan Holosko
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 739
  • Cevap 2

Finasterid ve procapil birlikte kıllananlar bakabilir mi?

1
4 aydır haftada 4 gun finasteride 0.5 mg kullaniyorum, daha yuksek doz bana yanetki yaptığı için kullanmıyorum. Procapil sprey kullansam bu tedaviye ek faydasi olurmu? En ufak bir faydasi olsa dahi kafidir benim icin. Minox kullanmak istemiyorum çünkü sacim daha o seviyede degil dökülmeler çok fazla ilerlemiyor.
2 6
1
Procafil spreyleri arasında en etkilisi alopecia ıgf içeren spreyi bunu tavsiye ederim.
H

Holosko

Üye
4 aydır haftada 4 gun finasteride 0.5 mg kullaniyorum, daha yuksek doz bana yanetki yaptığı için kullanmıyorum.

Procapil sprey kullansam bu tedaviye ek faydasi olurmu? En ufak bir faydasi olsa dahi kafidir benim icin. Minox kullanmak istemiyorum çünkü sacim daha o seviyede degil dökülmeler çok fazla ilerlemiyor.

L

lugano

Üye
Kullanmadan bilemezsin başkasında etki etmeyen sende edebilir

M

merlin

Üye
Procafil spreyleri arasında en etkilisi alopecia ıgf içeren spreyi bunu tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
60
Toplam ziyaretçi
100
Robots
33

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt