Finasterid sakal bıyık döker mi?

• Konuyu başlatan vural
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 352
  • Cevap 0

Finasterid sakal bıyık döker mi?

1
Arkadaşlar 2 günde bir 1 mg proscar kullanıyorum yaşım 21 ama son sıralar bıyıklarım ve sakallarım dökülmeye başladı önceden böyle bir sorun yoktu sizce bu durum normal mi? Son olarak finasterid ve xpecia tablet arasındaki fark tam olarak nedir xpecia tablete geçmeyi düşünüyorum bu konularda tam bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.
0 6
1
Arkadaşlar 2 günde bir 1 mg proscar kullanıyorum yaşım 21 ama son sıralar bıyıklarım ve sakallarım dökülmeye başladı önceden böyle bir sorun yoktu sizce bu durum normal mi? Son olarak finasterid ve xpecia tablet arasındaki fark tam olarak nedir xpecia tablete geçmeyi düşünüyorum bu konularda tam bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.
V

vural

Üye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 183
Tarih: Çarşamba, 19 Şubat 2025
En Çok Çevrimiçi 245
Tarih: Çarşamba, 19 Şubat 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
63
Toplam ziyaretçi
103

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt