EmpHair ve GoldCity Acıbadem hastanesi saç ekim tavsiye

• Konuyu başlatan Ghost
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 216
  • Cevap 3

EmpHair ve GoldCity Acıbadem hastanesi saç ekim tavsiye

1
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 4 yıldır saçlarımı ilaçlarla koruyordum ancak evlilikten dolayı bütün ilaçları bırakmak zorunda kaldım ve şu anki kararım saç ekimi düşünüyorum. Daha önce proscar ve minoxil kullanıp çok güzel sonuçlar aldım her şey güzel gidiyorken ilaçları bırakmamla olan saçlar döküldü ve şu an ilaç kullanacak durumum yok. Saç ekimi için bütün forumları baya araştırdım ve bazı yerlerle görüştüm. Şuan İstanbul'da EmpHair ve GoldCity arasında kaldım. Serkan Aygın ilede görüşmeyi düşünüyorum. Forumda Serkan Aygın hakkında olumlu bir çok yorum var. EmpHair ve GoldCity (acıbadem) hakkında tecrübesi yada bilgisi olan varmı? Varsa yazarsa sevinirim.
3 6
1
Fiyat performans olarak hangisi daha ekonomik
G

Ghost

Üye
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 4 yıldır saçlarımı ilaçlarla koruyordum ancak evlilikten dolayı bütün ilaçları bırakmak zorunda kaldım ve şu anki kararım saç ekimi düşünüyorum. Daha önce proscar ve minoxil kullanıp çok güzel sonuçlar aldım her şey güzel gidiyorken ilaçları bırakmamla olan saçlar döküldü ve şu an ilaç kullanacak durumum yok.

Saç ekimi için bütün forumları baya araştırdım ve bazı yerlerle görüştüm. Şuan İstanbul'da EmpHair ve GoldCity arasında kaldım. Serkan Aygın ilede görüşmeyi düşünüyorum. Forumda Serkan Aygın hakkında olumlu bir çok yorum var.

EmpHair ve GoldCity (acıbadem) hakkında tecrübesi yada bilgisi olan varmı? Varsa yazarsa sevinirim.

E

Enes

Üye
Dr serkan Aygın tabiki
Diğer iki yerle kıyaslanamaz bile kalite olarak.

Reism eklersen durumuna bakarız saç ekimine uygunmusum değil misin bakalım.

R

Revoleper

Üye
İlk olarak Serkan Aygın derim ama emphair de ekimleri iyi

G

Ghost

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyat performans olarak hangisi daha ekonomik

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
24
Çevrim içi ziyaretçiler
34
Toplam ziyaretçi
58
Robots
76

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt