Emphair 4000 greft saç ekimi için ne kadar fiyat ister?

• Konuyu başlatan Güntekin
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 229
  • Cevap 5

Emphair 4000 greft saç ekimi için ne kadar fiyat ister?

1
Merhaba arkadaşlar, İstanbul Ataşehir'de bulunan Emphair'de 4000 greftlik saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum. Benim saç açıklığımı 4000 greft kapatır diyolar. Bir arkadaşım burayı öneriyor sizin fikirlerinizi merak ediyorum. Yakın zamanda bu klinikte saç ekimi yaptıran veya fiyat hakkında bilgi sahibi olan var mı? Ne kadar ücret talep ediyorlar? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
5 6
1
Söz konusu klinik sektörün en eski kurumlarındandır. 2007 de kuruldular yanlış hatırlamıyorsam Almanya, Hollanda ve Azerbaycan şubeleri nedeniyle Türkiye'ye reklam vermiyorlar. Türkiye'den çok Avrupa'da tanınan bir klinik. Fiyatları görüyorum sanırım Türk Pazarına artık rekabetle giriş yapmışlar. Görüşüm olumlu
G

Güntekin

Üye
Merhaba arkadaşlar, İstanbul Ataşehir'de bulunan Emphair'de 4000 greftlik saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum. Benim saç açıklığımı 4000 greft kapatır diyolar. Bir arkadaşım burayı öneriyor sizin fikirlerinizi merak ediyorum. Yakın zamanda bu klinikte saç ekimi yaptıran veya fiyat hakkında bilgi sahibi olan var mı? Ne kadar ücret talep ediyorlar? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

PLAYMAKERS

PLAYMAKERS

Üye
2024 yılı ortalama saç ekimi fiyatları 50000 tl olarak değişiyor ekimleri eskiye göre çok iyi diyebilirim. Ektitirirseniz forumda paylaşın sonuçlarınızı

S

Sloccer

Üye
Geçenlerde ben sormuştum maksimum greft olarak çalışıyorlar bunun içerisinde

•⁠ operasyon
•⁠ ⁠1 prp
•⁠ ⁠1 losyon
•⁠ ⁠1 şampuan
•⁠ ⁠reçete ilaçlar
•⁠ ⁠face fit ücretsiz

nakitte aynı paket 40.000 TL

life

life

Üye
Ortalama saç ekimi fiyatları 35.000 40.000 bin lira bandında. Normal bir fiyat evet bu rakamdan daha aşağı yapanlar var, oralarda olumsuz bir durum olsa revize yapmıyor, tabi yapan varmıdır vardır. Revize yapmayanlardan biride Likya estetik saç ekimi benim bir arkadaşımın hiç iyi bir ekim olmadı.

T

teco

Üye
Buraya ekim yaptıran varsa bilgi verebilir mi?

Cosmo-Chan

Cosmo-Chan

Üye
Söz konusu klinik sektörün en eski kurumlarındandır. 2007 de kuruldular yanlış hatırlamıyorsam Almanya, Hollanda ve Azerbaycan şubeleri nedeniyle Türkiye'ye reklam vermiyorlar. Türkiye'den çok Avrupa'da tanınan bir klinik. Fiyatları görüyorum sanırım Türk Pazarına artık rekabetle giriş yapmışlar.

Görüşüm olumlu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
20
Çevrim içi ziyaretçiler
27
Toplam ziyaretçi
47
Robots
81

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt