Antalya en iyi saç ekimi tavsiyesi

• Konuyu başlatan ByBerkay
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 120
  • Cevap 3

Antalya en iyi saç ekimi tavsiyesi

1
Merhaba arkadaşlar, 27 yaşındayım ve Antalya'da yaşıyorum. Saçlarım lise yıllarından beri seyrek ama son 1-2 yıldır bu durum daha da belirgin hale geldi ve rahatsız etmeye başladı. Yaklaşık iki aydır Antalya'daki saç ekim merkezlerini araştırıyorum ve bugün bu siteyi keşfettim. Buradaki yorumları ve sonuçları okuyarak bilgi sahibi olmaya çalışıyorum, süreçlerini paylaşan ve yorum yapan herkese şimdiden teşekkür ederim. Fotoğraflarımı ek olarak paylaşıyorum; saç ekimi için uygun olup olmadığımı merak ediyorum. Antalya'da saç ekimi yaptırmış olan arkadaşlar, tavsiyeleriniz nelerdir? Hangi merkezlerde iyi sonuçlar alındı? Memnun kaldığınız doktorlar veya klinikler var mı? Ayrıca, süreç ve maliyetler hakkında bilgi verebilir misiniz? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim, bu süreçte doğru kararı vermemde gerçekten yardımcı olacak.
3 6
1
Esma Serkan bunları da iyi araştır
B

ByBerkay

Üye
Merhaba arkadaşlar, 27 yaşındayım ve Antalya'da yaşıyorum. Saçlarım lise yıllarından beri seyrek ama son 1-2 yıldır bu durum daha da belirgin hale geldi ve rahatsız etmeye başladı. Yaklaşık iki aydır Antalya'daki saç ekim merkezlerini araştırıyorum ve bugün bu siteyi keşfettim. Buradaki yorumları ve sonuçları okuyarak bilgi sahibi olmaya çalışıyorum, süreçlerini paylaşan ve yorum yapan herkese şimdiden teşekkür ederim. Fotoğraflarımı ek olarak paylaşıyorum; saç ekimi için uygun olup olmadığımı merak ediyorum. Antalya'da saç ekimi yaptırmış olan arkadaşlar, tavsiyeleriniz nelerdir? Hangi merkezlerde iyi sonuçlar alındı? Memnun kaldığınız doktorlar veya klinikler var mı? Ayrıca, süreç ve maliyetler hakkında bilgi verebilir misiniz? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim, bu süreçte doğru kararı vermemde gerçekten yardımcı olacak.

S

Sloccer

Üye
hakan doğanay ekibi var ama donör bölgen çok zayıf duruyor başka resmin var mı?

B

ByBerkay

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tekkür ederim cevabınız için saçımı 1 numaraya vurduralı 3-4 gün oldu. Uzarsa tekrar gönderirim. Hakan Doğanay dışında başka bir öneriniz var mı acaba?

Y

Yasinak

Üye
Esma Serkan bunları da iyi araştır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
0
Toplam ziyaretçi
0
Robots
10

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt