2 defa saç ekimi yaptırdım 3. saç ekimi olur mu?

• Konuyu başlatan Aydem
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 356
  • Cevap 3

2 defa saç ekimi yaptırdım 3. saç ekimi olur mu?

1
Saç ekimi yaptırmak istiyorum, 2 defa saç ekimi yaptırdım 3. defa saç ekimi için operasyon olursa ağrıdan dolayı korkuyorum uykulu sedasyonlu saç ekimi mümkün mü?
3 6
1
3 üçüncü saç ekimi yaptırmak mantıklı bir seçim olmaz çünkü nereden greft alacak kafadan alım olmaz göğüs bölgesinden alsalar tutup tutmayacağı belli değil hemde görünümü iyi olmaz bence hata olur.
A

Aydem

Üye
Saç ekimi yaptırmak istiyorum, 2 defa saç ekimi yaptırdım 3. defa saç ekimi için operasyon olursa ağrıdan dolayı korkuyorum uykulu sedasyonlu saç ekimi mümkün mü?

M

muratti

Üye
Hiç tavsiye etmem yaptırma

Mineral

Mineral

Üye
Neden tavsiye etmiyorsunuz.

R

Riwer

Üye
3 üçüncü saç ekimi yaptırmak mantıklı bir seçim olmaz çünkü nereden greft alacak kafadan alım olmaz göğüs bölgesinden alsalar tutup tutmayacağı belli değil hemde görünümü iyi olmaz bence hata olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
2
Toplam ziyaretçi
2
Robots
14

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt