18 yaşında tepeden saç dökülmesi ve incelmesi

• Konuyu başlatan Lothbrok
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 106
  • Cevap 2

18 yaşında tepeden saç dökülmesi ve incelmesi

1
Şu anda 18 yaşındayım. Bundan 2-3 yıl önce hiç saç dökülme sorunuyla karşılaşmamıştım 16 yaşımda çok gür saçlarım vardı. Ne olduysa bu son yıl jet hızında dökülme başladı, resimlerde görüldüğü gibi tepe bölgesinde saç dökülmesi yaşıyorum. Saç çizgimde küçük bir gerileme dışında, saç çizgisi gerilemesi belirtisi görmüyorum (gerileme neredeyse fark edilmiyor). Ama sorun şu ki tepemden itibaren kel kalıyorum ve saçlarım genel olarak incelmeye başladı. Peki, tepe için saç ekimi yaptırmalı mıyım? Yaparsam, saçlarımı kalınlaştırmak ve kalanları korumak için ne yapmalıyım (saçların doğası gereği ince saçlı olan birinin saçlarının bir dereceye kadar kalınlaştırılabileceğini anlıyorum ama en başından beri ince saçlarım yoktu, yeni çıktı). Saç ekimi yaptırırsam, resimlere göre kaç grefte ihtiyacım olur? Ayrıca, resimlerden erkek tipi kellik olmadığı anlaşılıyorsa, resimlerden kesin bir durum olup olmadığını bana bildirmenizi rica ediyorum. Son 2-3 yılda neler değişti: Stresli bir okul son sınıfı geçirdim, şampuanlarla biraz deneme yaptım ve saçımı her gün yıkamak yerine haftada 3 kez yıkamaya başladım. [ATTACH]2550[/ATTACH]
2 6
1
Genetik dökülme sanırım ailede şiddetli ırsi dökülme var. Bu yaşta ilaç kullanamazsın alopecia ıgf sprey, minoxil, medobiocomplex-e ve ketoral şampuan kullanman uygun olur.
L

Lothbrok

Üye
Şu anda 18 yaşındayım. Bundan 2-3 yıl önce hiç saç dökülme sorunuyla karşılaşmamıştım 16 yaşımda çok gür saçlarım vardı. Ne olduysa bu son yıl jet hızında dökülme başladı, resimlerde görüldüğü gibi tepe bölgesinde saç dökülmesi yaşıyorum. Saç çizgimde küçük bir gerileme dışında, saç çizgisi gerilemesi belirtisi görmüyorum (gerileme neredeyse fark edilmiyor). Ama sorun şu ki tepemden itibaren kel kalıyorum ve saçlarım genel olarak incelmeye başladı. Peki, tepe için saç ekimi yaptırmalı mıyım? Yaparsam, saçlarımı kalınlaştırmak ve kalanları korumak için ne yapmalıyım (saçların doğası gereği ince saçlı olan birinin saçlarının bir dereceye kadar kalınlaştırılabileceğini anlıyorum ama en başından beri ince saçlarım yoktu, yeni çıktı). Saç ekimi yaptırırsam, resimlere göre kaç grefte ihtiyacım olur? Ayrıca, resimlerden erkek tipi kellik olmadığı anlaşılıyorsa, resimlerden kesin bir durum olup olmadığını bana bildirmenizi rica ediyorum. Son 2-3 yılda neler değişti: Stresli bir okul son sınıfı geçirdim, şampuanlarla biraz deneme yaptım ve saçımı her gün yıkamak yerine haftada 3 kez yıkamaya başladım.

IMG_20240810_170603.jpg

C

Chrisis

Üye
Öncelikle bu konuda doktorunuzla konuşmanızı ve tiroid seviyelerinizi kontrol ettirmenizi öneririm. Tanı için bu foruma güvenmeyin. Muayene olduktan sonra sonuca göre uygun tedaviye başlarsın.

I

invincible

Moderatör
Genetik dökülme sanırım ailede şiddetli ırsi dökülme var. Bu yaşta ilaç kullanamazsın alopecia ıgf sprey, minoxil, medobiocomplex-e ve ketoral şampuan kullanman uygun olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
30
Çevrim içi ziyaretçiler
39
Toplam ziyaretçi
69
Robots
22

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt