13. gün ve kabuklarla birlikte ekilen saçlarda dökülüyor

• Konuyu başlatan VitoScaletta
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 131
  • Cevap 3

13. gün ve kabuklarla birlikte ekilen saçlarda dökülüyor

1
Merhaba değerli forum üyeleri, saç ekimimin 13. günündeyim ve ekim yapılan bölgemin, kullandığım bir ilaç sayesinde oldukça hızlı toparlandığını gözlemliyorum. Şu an kabuk dökme aşamasının sonlarına yaklaştım. Ancak, bugün gerçekleştirdiğim yıkama sırasında, resimde göreceğiniz gibi oldukça fazla sayıda saç döküldüğünü fark ettim. Bu dökülen saçlar başarısız ekimler mi, yoksa bu durum normal bir süreç mi? Ekimi, PhD unvanına sahip bir profesöre yaptırdım ve yurt dışında yaşıyorum. Yakında, bu sitedeki değerli üyeler için kapsamlı bir saç ekim süreci paylaşımı yapmayı planlıyorum. Bu konuda tecrübelerinizi ve görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. [ATTACH type="full"]2541[/ATTACH]
3 6
1
Bende bu şekil dökülmeler oldu ekim sürecinde olağan bir durum endişe etmene gerek yok dökülmeler 2 ay kadar devam edebilir.
V

VitoScaletta

Üye
Merhaba değerli forum üyeleri, saç ekimimin 13. günündeyim ve ekim yapılan bölgemin, kullandığım bir ilaç sayesinde oldukça hızlı toparlandığını gözlemliyorum. Şu an kabuk dökme aşamasının sonlarına yaklaştım. Ancak, bugün gerçekleştirdiğim yıkama sırasında, resimde göreceğiniz gibi oldukça fazla sayıda saç döküldüğünü fark ettim. Bu dökülen saçlar başarısız ekimler mi, yoksa bu durum normal bir süreç mi?

Ekimi, PhD unvanına sahip bir profesöre yaptırdım ve yurt dışında yaşıyorum. Yakında, bu sitedeki değerli üyeler için kapsamlı bir saç ekim süreci paylaşımı yapmayı planlıyorum.

Bu konuda tecrübelerinizi ve görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

IMG_20240809_175732.jpg

C

Chrisis

Üye
Olabilir yani normal bu tür dökülmeler zaten 2 ay içinde bayağı bir dökülme yaşayan

S

Scorpion

Üye
Saç ekimi konunuz yoksa saç ekimi konusu açın genel olarak değerlendirme yapalım varsa da konunuzla paylaşın bu şekilde paylaşım olmuyor forumda

A

Alahan

Üye
Bende bu şekil dökülmeler oldu ekim sürecinde olağan bir durum endişe etmene gerek yok dökülmeler 2 ay kadar devam edebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
2
Toplam ziyaretçi
2
Robots
55

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt